TUINVERLICHTING

Just another SeoBureau site

By - Digi Dig

inbouw wastafelkraan

Wastafelkraan inbouw

Het ruime grote en design van Sanitear biedt verschillende stijlen wastafelkraan inbouw. Houd je van een modern stijl? Kies dan voor een kraan met een strak. minimalistisch uitgevoerde greep of hendel. Klassieke stijl? Dan is bijvoorbeeld een inbouw wastafelkraan met traditionele ne geribbeld design draaiknoppen een mooie keuze. Sanitear biedt inbouw wastafelkranen van verschillende merken en in verschillende materialen en kleuren bijvoorbeeld een goud, zwart afwerking zodat je altijd de inbouwkraan kunt vinden die perfect boven jouw wastafel of waskommen past.

Eén gats of twee gats. Voor de inbouwdeel van de inbouw wastafelkraan kan je kiezen voor 1 greep of hendel, voor 2 greeps of gats bediening ook met geribbeld ( knureld ) design. Bedenk wat jij het meest comfortabel vindt, bijvoorbeeld wanneer je natte handen hebt.

Met of zonder rozet. Verschillende modellen hebben een achterplaat die de uitloop met de bedieningsknoppen aan elkaar verbindt. Het is een kwestie van smaak of je dit mooi vindt. Goed om te weten: verschillende modellen van Como, hansgrohe of grohe kranen zijn zowel verkrijgbaar met als zonder achterplaat.

Maak uw badkamermeubel of waskommen compleet in een bijpassende kleur.

Kleuren optie

Wastafelkraan inbouw zwart

Mat zwart kranen;  Het is stijlvol, combineert makkelijk kan in veel stijlen worden toegepast.  Geeft uw badkamer en toilet een trendy look.

Bekijk onze aanbod in zwart sanitair.,

Naast een donkere badkamer is een donker toilet natuurlijk prachtig. Ga je voor een compleet mat zwart inbouwkranen ? Of combineer je een witte pot met een mat zwarte bril en kraan? Voor een stijlvol effect stijl je het af met een luxe handzeep en handdoekjes.

Onze serie Como MOD kranen zijn speciaal, uniek , onderscheidend en geef een luxe uitstraling aan uw badkamer- of toiletruimte

Minimalistische, geribbeld design
Dunnen mono-blok inbouwdeel met verstelbaar; Volledig messing
Installateur vrolijk; tijd en geld besparend!
Hart op hart van 12 cm
Uitloop 21 cm
Hoge kwaliteit, massieve materiaal
Keramische binnenwerk
Met inbouwdeel en rozetten
60 manden fabriek garantie
Direct uit voorraad leverbaar

Rvs inbouwkraan voor waskommen

Inbouw wastafelkraan rose goud

Wandkraan chroom

Uitloop: 15cm, 20 cm, 24 cm en 25 cm

U kun ook vinden verschilende maaten van de uitloop : 15 cm to 25 cm

De Como inbouw wastafelkraan mat zwart met een gedetailleerd design voeg een stijlvol uiterlijk aan uw badkamermeubel of wastafels met onze inbouwkraan zwart

 

Voeg toe stijl toe aan uw een badkamer en toilet ruimte met onze minimalistische design een inbouw wastafelkraan

Dit reclame-artikel is geplaatst door (rwinterman), gegevens zijn bekend bij en geverifieerd door de beheerder van deze website.